Ngepeng sikit2

24 July 2011

tanggungjawab FAM

bengang tul semalam malaysia kalah dengan singapore. padahal singapore tak kuat pun. tgk peruti Qiu Li pun besar. nampak macam kaki fesbuk. bukan pemain bola. walhal player malaysia taf2.. tp kenapa tak leh fight? kenapa? bakpo?

gara-gara lawan team epl, inilah padahnya. bukan nak tak boleh lawan. tp memang tak setuju betul lawan epl time nk bertemu singapore pra-piala dunia. player kita hebat, tp bila lawan epl. kalah teruk. player jadi down. oi, kalo player putus cinta pun main bola cam cilake. ini kan yang kalah teruk. sama je.

bodoh tul pihak yang membenarkan peristiwa ini berlaku.

aku tak pandai main bola. tp kalo ko suruh aku tgk game malaysia masa lawan arsenal, pastu aku tengok lagi lawan liverpool, aku da bole kaji dah.. part mana yang lembab.. cuma aku tak kaji je. bukan kerja aku. itu kerja budak singapore. kene pulak budak sama je ko turunkan masa lawan nanti. peh.. ibarat video dah jelas tp nk cakap tidak lagi.

bukan nk salahkan rajagobal, tp aku just wandering, kelantan da jadi winning team, kelantan ada 2 piala musim ni.. juara liga lagi. naib juara piala fa. tp sorang pun player kelantan tak leh lekat. memang player kelantan semua tak hebat kah? pasukan paling kurang bolos, kelantan defending tak hebat kah? adakah kerana daudsu sumbak gol sendiri maka defend kelantan tak kental?


yela shafik rahim hebat. aku akui, tp aku rasa abe mat 13 pun hebat! korunk kata?

2 comments:

Akok Kedut said...

abe mat 13? bunyi macam legend.

sang helang said...

bare defend steady

Iklan Berbayar