Ngepeng sikit2

24 June 2011

kami se-rumpun

Bukan nak bangga diri, bukan nak bercakap besar...




Dalam jamban pun kami sempat bergambar.
Cool kan?

Ada lagi, ada lagi.




Walau rambut warna lain-lain.
kulit muka tetap hitam.
kerana kami serumpun.

Sekian.

5 comments:

Akok Kedut said...

body awk sedak doh madiba. ada gaya dan lagak pemain bola sepak negara. tapi slack di baju kemeja. kalau kemeja tu ada logo puma, tak pelik org akan panggil awk "coach". syabas bethe!

sang helang said...

terbukti, wakil kami.. kami ada di mana2.. kami ada lebih 200 000 org ahli seluruh dunia.

Perenang Tegar said...

Guano takap dale jamban tuh... buat projek ko?

Anonymous said...

hahah .. model tandas.

madiba said...

haha, masa ni aku tengah layan buat urine hydration test atlit. bergelumang dengan air kencing diorang. skali ada pluang aku mintak snap. dua kali pluang aku snap lg skali. bila turn talaha, shakir masuk, cameraman dah klua. sori beb. nanti ada pluang aku snap dengan datuk skali. baru true ebony. betul tak?

Iklan Berbayar