Ngepeng sikit2

30 June 2011

itu barang aaa tara kasi masuk dalam punya

itu Amy Rimba Bara aaa banyak lancau punya worang. sama saya dia satu kali cakap depan-depan banyak manis. dia punya cakap aaa macam itu sembahyang punya worang tau. tapi aaa sama saya punya belakang dia lipat sama saya kaw-kaw punya. tapi aaa ini lama punya cerita.

kontraktor sekarang aaa lagi banyak lancau punya worang. depan saya aaa baik punya cakap. apa saya cakap dia semua ada setuju juga. tapi belakang saya aaa dia banyak kencing punya worang. sekarang aaa itu saya punya bos juga banyak marah sama dia. itu bos saya aaa dia sudah marah sama itu kontraktor tau. sebab apa itu kontraktor aaa dia buat itu kerja macam buat dengan kaki.

ini macam aaa bos saya tak boleh terima juga. apa-apa hal bos saya mau kasi tiao sama itu kontraktor. dia mau hantam cukup-cukup punya. bos saya cakap banyak tara, dia kasi cancel sama itu kontraktor punya payment. padan muka sama itu kontraktor. lancau punya worang. melayu sama melayu juga tapi buat kerja cincai-cincai saja. sapa tara marah maa. orang lain mesti mau marah juga. saya rasa aaa itu kontraktor tara belajar tinggi punya worang. u satu kali pikir la macam mana dia jadi itu kontraktor tapi technical sama itu structural drawing tara reti baca. lu gila ka apa??

itu kaki sama itu inci punya unit pun u tara tau beza ka?? lancau punya worang! sai lo taufu fa la taiko! em tat lew! wa pu yao chung hwa chung cheng chow lou!

6 comments:

Perenang Tegar said...

Akok... mu tuka kijo doh ko?

sang helang said...

akok bekeng leni.. sejak sejak jago shotfield bay. -tepi causebay

Akok Kedut said...

Swimmer..mana ada tukar la taiko..ini saya punya kilang ada buat construction projek..itu pasal la ada itu kontraktor lancau..sai lam chow lou la taiko tai!

tanpa nama said...

guana kecek cino plok tu

tanpa nama said...

guana kecek cino plok tu

Amy Rimba Bara said...

ni la di namakan akok kedut panas2

Iklan Berbayar