Ngepeng sikit2

23 February 2011

blog ini tidak hebat. blog ini kopa sahaja. jangan percaya pada tagline. marketing skill semata-mata.

blog ini tidak hebat?
memang. tagline itu sekadar umpan.
jangan percaya. kalau dah percaya,memang hancing la kepala itu dikencing.

admin blog ini tidak hebat-hebat?
memang. mereka ini kopa sahaja.
lepak pun sekadar di Shera Coffee House, bukan Downtown Ridel.

provokasi?
memang. memang lutut korang.
tidak perlu bersungguh sangat. sekadar rilek-rilek.

tiada orang baca?
tidak mengapa. blog ini untuk suka-suka.
kalau tak suka, jangan dipaksa.

hey admin.
kalau nak entry hebat,
gambar madiba kat header kena ada.
hot beb.

baru macam ginih !



1 comment:

sang helang said...

nanti gua buat.nanti.

Iklan Berbayar